Norton Security Deluxe

+Gratis Norton Secure VPN*

Bescherm tot maar liefst 5 apparaten tegen virussen en ransomware EN versleutel de gegevens die je via openbare wifi verzendt en ontvangt.

Jouw voordelen:

 • Beschermt je pc's, Mac®-, Android™- en iOS-apparaten met één abonnement.
 • Helpt realtimebescherming te bieden tegen bestaande en nieuwe bedreigingen, waaronder ransomware en virussen.
 • Geavanceerde beveiliging helpt je bij het beschermen van je persoonlijke en financiële informatie wanneer je online gaat.
 • Winnaar van de AV-TEST Award voor de beste bescherming.1
 • 100% Virus Protection Promise: vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaten vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug.2
 • Onze bekroonde technologie waarschuwt je voor riskante Android-apps voordat je ze downloadt.1
 • 1 jaar
 • 2 jaar
€ 79,99
€ 49,99
37% KORTING*

Getoonde prijs is introductieprijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

5 apparaten
€ 159,99
€ 119,99
25% KORTING*

Getoonde prijs is voor de eerste twee jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

5 apparaten
€ 99,98
€ 49,99
50% KORTING*
Getoonde prijs is de prijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*
 
Introductiebundelaanbieding voor eerste abonnementsjaar:
 
Norton Security Deluxe biedt 1 jaar bescherming voor 5 apparaten
Norton Secure VPN biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat


 

Norton Security Deluxe
+ GRATIS Norton Secure VPN*

Profiteer van betere bescherming, thuis en onderweg

Terwijl Norton Security je apparaten en de informatie erop beschermt, versleutelt Norton Secure VPN de gegevens die je stuurt en ontvangt wanneer je openbare wifi gebruikt.

Nu kun je in het café, op het vliegveld of in het hotel je rekeningen betalen, je e-mail checken en je sociale netwerk gebruiken, in de wetenschap dat je meest gevoelige informatie verborgen is voor nieuwsgierige ogen.

We zien meer, analyseren meer en stoppen meer online bedreigingen dan ooit tevoren.Hoe lang duurt het voordat malware je splinternieuwe computer besmet? Als je gratis of andere inferieure beveiligingssoftware gebruikt, waarschijnlijk niet erg lang.

Cybercriminelen zijn geraffineerder dan ooit en gebruiken de nieuwste tools om toegang te krijgen tot je gegevens. Andere beveiligingsproducten hebben gewoon niet de middelen om nieuwe bedreigingen bij te houden.

Maar Norton-producten wel. Naarmate de bedreigingen erger worden, worden onze producten alleen maar beter. Onze beveiligingsexperts analyseren continu nieuwe bedreigingen en bedenken steeds manieren waarmee jij je apparaten daartegen kunt beschermen.

Meer Editors' Choice-awards van PC Magazine dan enig ander beveiligingsbedrijf

PC Magazine Editors' Choice Award is met toestemming overgenomen. © 2018 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden. In 2017 voor de 39e keer tot winnaar uitgeroepen.

We richten ons uitsluitend op beveiliging en  we zijn een van de best beoordeelde beveiligingsservices wereldwijd.Onze klanten profiteren optimaal van onze professionele focus, toewijding en expertise. In veel onafhankelijke vergelijkingsonderzoeken presteren Norton-producten voortdurend beter dan producten van de concurrentie. En alleen Norton-producten hebben de Editors’ Choice Award van PC Magazine 39 keer gewonnen. Dit is meer dan welk ander beveiligingsbedrijf dan ook.1

Wat betekent dit voor jou? Wanneer je Norton Security koopt, krijg je een van de beste beveiligingsproducten die nu verkrijgbaar zijn. Zo eenvoudig is het.

Een beschermingsbelofte van Norton waar je op kunt rekenen.We hebben er zo veel vertrouwen in dat we je kunnen beschermen, dat we een 100% belofte doen: vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaten vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug2.

Onze bescherming op meerdere besturingssystemen en meerdere apparaten helpt je je gegevens te beveiligen, ongeacht waar ze zijn opgeslagen.Hoe meer verbonden je bent en hoe meer persoonlijke gegevens je hebt, hoe meer beveiliging je nodig hebt. Kijk je video's of shop je op je tablet? Gebruik je je smartphone om rekeningen te betalen of je saldo te controleren? Je persoonlijke informatie staat op verschillende plaatsen. Zorg dat ze op alle plaatsen privé blijft.

Norton Security biedt één eenvoudige oplossing voor het beschermen van je computers, smartphones en tablets, zelfs op meerdere besturingssystemen: Windows, Mac, Android en iOS — en Windows 10.

Bovendien laat alleen Norton zien of de Android-app die je van plan bent te downloaden, gevolgen heeft voor de batterijduur, potentiële risico's met zich meebrengt of malware bevat, nog voordat je de app vanaf Google Play installeert.

SysteemvereistenNorton Security beschermt pc's, Macs, Androids, iPads en iPhones. Sommige functies zijn niet op alle platforms beschikbaar.

Norton AntiVirus Basic beschermt één pc.


Windows-besturingssystemen

 • Alle versies van Windows 10, behalve Windows 10 S. Windows 10 voor mobiel wordt niet ondersteund.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.
 • Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger.
 • Microsoft Windows Vista (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows Vista. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista.
 • Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional met servicepack 3 (SP 3) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows XP. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows XP.

Mac-besturingssystemen

 • Huidige en vorige twee versies van Mac OS.
 • Functies van Norton Family en Norton Family Premier worden niet ondersteund.

Android-besturingssystemen

 • Android 4.0.3 of hoger. Google Play-app moet geïnstalleerd zijn.
 • Voor de Android-app van Norton Family Premier is Android 4 of hoger vereist.

Automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.0 of hoger, met uitzondering van Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie 'Delen' van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen.


iOS-besturingssystemen

 • iOS 8 of hoger.
 • iOS omvat alleen de functies Back-up van contactpersonen en Op afstand vinden.
 • Voor de app voor ouderlijk toezicht van Norton Family Premier is iOS 9 of hoger vereist.


Beschikbaar voor Windows-pc's, Macs, iOS- en Android-apparaten:

Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN kan worden gebruikt op het opgegeven aantal apparaten, met onbeperkte toegang tijdens de abonnementstermijn.

Windows-besturingssystemen

 • Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)
 • Microsoft Windows 10 (alle versies)

Mac-besturingssystemen

 • Huidige en vorige twee versies van Mac OS X

Android-besturingssystemen

 • Androids met versie 4.4 of hoger

iOS-besturingssystemen

 • iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Norton Security Deluxe omvat
onze Virus Protection Promise

Virussen en malware kunnen toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens zonder dat je het merkt. We hebben er zo veel vertrouwen in dat vanaf het moment dat je een abonnement neemt, er een Norton-expert beschikbaar is om je apparaten vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug.2

Norton Security Deluxe

 • 1 jaar
 • 2 jaar
€ 79,99
€ 49,99

Getoonde prijs is introductieprijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

€ 159,99
€ 119,99

Getoonde prijs is voor de eerste twee jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*