Norton Security

We hebben nieuwe manieren om je apparaten en online privacy nog beter te beschermen.

Op zoek naar Norton Security? Probeer onze NIEUWE Norton 360-abonnementen.

De NIEUWE Norton 360-abonnementen bestaan uit meerdere beschermingslagen om je pc's, Macs®, Android™- en iOS-apparaten te beschermen tegen virussen, ransomware en andere online bedreigingen.

Daarnaast beschikt de NIEUWE Norton 360 ook over nieuwe functies voor apparaatbeveiliging en online privacy, zoals Secure VPN (Virtual Private Network) om je persoonlijke gegevens te versleutelen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, SafeCam voor pc om ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren en meer, allemaal in één oplossing.

Indien je het volgende programma gebruikte:

Norton Security Standard

Probeer dan de NIEUWE Norton 360 Standard

Norton 360 Standard bevat de volgende functies:

 • 10 GB  Cloudback-up voor pc4,‡‡
 • Wachtwoordbeheer
 • Secure VPN voor 1 apparaat
 • SafeCam5

Meer informatie

Norton Security Deluxe

Probeer de NIEUWE Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe bevat de volgende functies:

 • 50 GB Cloudback-up voor pc4, ‡‡
 • Wachtwoordbeheer
 • Ouderlijk toezicht
 • Secure VPN voor maximaal 5 apparaten
 • SafeCam5

Meer informatie

Norton Security Premium

Probeer de NIEUWE Norton 360 Premium

Norton 360 Premium bevat de volgende functies:

 • 75 GB Cloudback-up voor pc4, ‡‡
 • Wachtwoordbeheer
 • Ouderlijk toezicht
 • Secure VPN voor maximaal 10 apparaten
 • SafeCam5

Meer informatie

Het beschermingsniveau dat je nodig hebt, hangt af van wat je doet en hoe je het doet.

Gebruik je openbare wifi? Dan heb je een VPN nodig.
Gebruiken je kinderen het internet? Neem dan een abonnement met Ouderlijk toezicht.
Vergeet je je wachtwoorden wel eens? Gebruik dan Norton Password Manager.
Gebruik je je mobiele telefoon om je e-mails te bekijken of om online te bankieren of winkelen? Dan kan een Norton 360-abonnement helpen je apparaat te beschermen.
Bekijk onze abonnementen in de onderstaande tabel en vind de oplossing die aansluit op jouw behoeften.

Norton-abonnementen vergelijken

Schermen zijn gesimuleerd en aan verandering onderhevig.

Norton Apparaatbeveiliging voor smartphones, tablets en laptops

De NIEUWE Norton 360™-abonnementen zijn gebaseerd op de fundamenten van Norton Security, Norton Internet Security, de originele Norton 360™, kunstmatige intelligentie (AI) en beveiligingstechnologie op basis van machine learning. De abonnementen bevatten meerdere beschermingslagen:
 • Inbraakpreventiesystemen (IPS) analyseren informatie die via een netwerk (zoals het internet) binnenkomt en helpen mogelijke online bedreigingen te blokkeren voor ze je computer aanvallen. (Pc, Mac)
 • Antivirus met geavanceerde machine learning-technologie scant en verwijdert malwarebestanden die een apparaat binnendringen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van emulatie, om te testen en achterhalen wat bestanden doen, en machine learning. (Pc, Mac, Android)
 • Reputatiebescherming (Insight) gebruikt de reputatiegegevens die via het Global Intelligence Network van Symantec zijn verzameld om bestanden van softwaretoepassingen op basis van hun kenmerken te classificeren. (pc)
 • Bescherming op basis van gedrag (SONAR) maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om toepassingen op basis van gedrag te classificeren, en blokkeert automatisch toepassingen die verdacht gedrag vertonen. (pc)
 • Proactieve bescherming tegen misbruik (PEP) beschermt tegen zero-day-aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in toepassingen of het besturingssysteem. (pc)
 • Power Eraser helpt bij het detecteren en verwijderen van risicovolle toepassingen en malware die je computer kan bevatten. (pc)

Bescherming tegen de cyberbedreigingen van vandaag.

Cyberbedreigingen evolueren voortdurend. Cybercriminelen kunnen op meerdere manieren persoonlijke informatie stelen via je computers en mobiele apparaten.
Cybercriminelen gebruiken verschillende soorten malware om te krijgen wat ze willen, zoals:
 • Cryptojacking: malware die cybercriminelen toegang geeft om op je computer te 'delven' naar cryptovaluta's, ten koste van je resources. Meer informatie over cryptojacking.
 • Formjacking: malware die schadelijke codes bevat waarmee cybercriminelen met behulp van online formulieren op legitieme websites betaalkaartgegevens stelen. Meer informatie over formjacking
 • Ransomware: malware die de inhoud van een computer versleutelt en vervolgens losgeld eist om de inhoud te herstellen, meestal in de vorm van een cryptovaluta zoals Bitcoin
 • Trojaans paard met toegang op afstand: malware waarmee criminelen via een 'achterdeurtje' op afstand toegang krijgen tot een gecompromitteerde computer
Naast deze nieuwe technieken gebruiken cybercriminelen ook nog steeds malware zoals virussen, wormen en spyware. De NIEUWE Norton 360 biedt bescherming tegen de manieren waarop cybercriminelen apparaten met malware infecteren en je online privacy in het gedrang brengen. Dat is bescherming tegen cyberbedreigingen van een vertrouwde leider op het gebied van cyberbeveiliging voor consumenten.

We maken deel uit van een van 's werelds grootste civiele cyberinformatienetwerken.

Wat heb je nodig om je te beschermen tegen de online bedreigingen van vandaag? Als onderdeel van Symantec maken we deel uit van een van 's werelds grootste civiele cyberinformatienetwerken. Hierdoor kunnen onze producten je beschermen tegen de meest geavanceerde cyberbedreigingen.

   

Wat is er nieuw aan de NIEUWE Norton 360?

NIEUWE Norton 360-abonnementen bieden niet alleen dezelfde toonaangevende virus- en malwarebescherming als Norton Security-oplossingen, maar ook nieuwe extra functies om je apparaten en online privacy nog beter te beschermen:

Apparaatbeveiliging
Beveiligingsfuncties om je pc's, Macs, Android- en iOS-apparaten te beschermen, zijn onder andere: Wachtwoordbeheer om je online wachtwoorden te beheren en genereren; Cloudback-up voor pc4,‡‡ om belangrijke bestanden en documenten op te slaan als preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware; en Ouderlijk toezicht, waarmee je kinderen het internet veiliger kunnen verkennen.
Online privacy
Maak je je zorgen over je online privacy? Om je persoonlijke gegevens te versleutelen, hebben we de VPN-service 'Secure VPN' toegevoegd. Dit is vooral belangrijk wanneer je openbare wifihotspots gebruikt. We hebben ook SafeCam voor pc toegevoegd, om ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren.

Veelgestelde vragen

Vragen over de NIEUWE Norton 360

De NIEUWE Norton 360-abonnementen zijn ontworpen om meerdere beschermingslagen te bieden die je nodig hebt tegen bestaande en opkomende cyberbedreigingen. Voor veel klanten bevat een NIEUW Norton 360-abonnement, dat vergelijkbaar is met hun huidige abonnement, extra functies zoals:

 • Secure VPN om je openbare wifiverbindingen te beveiligen
 • Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren
 • SafeCam voor pc om ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren
 • Cloudback-up voor pc en/of meer opslagruimte‡‡, 4

Hier vind je nuttige informatie over de verschillende NIEUWE Norton 360-abonnementen.

Ja, vroeger boden we de oorspronkelijke versie van Norton 360™ aan. De NIEUWE Norton™ 360 biedt een apparaatbeveiliging en extra beschermingslagen met een VPN voor online privacy en beveiliging voor je openbare wifiverbindingen, en SafeCam voor pc om ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren.

De NIEUWE Norton 360 is ontworpen om meerdere beschermingslagen te bieden voor je apparaten en online privacy, allemaal in één oplossing. Je profiteert van het volgende:

 • Toegang tot je favoriete apps en websites met de gemoedsrust van versleuteling van bankkwaliteit wanneer je thuis of onderweg verbinding maakt met wifi via Secure VPN
 • Slimme firewall voor pc beschermt je apparaat en gegevens tegen schadelijke aanvallen en nieuwsgierige ogen door verdacht netwerkverkeer in de gaten te houden en te blokkeren
 • Bewaar belangrijke bestanden en documenten als preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware met cloudback-up voor pc‡‡, 4
 • Genereer, bewaar en beheer je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens online in je eigen versleutelde safe in de cloud met behulp van Wachtwoordbeheer
 • SafeCam voor pc waarschuwt je onmiddellijk bij elke toegangspoging tot je webcam en helpt je ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren
 • Vanaf het moment dat je een abonnement neemt, staat er een Norton-expert voor je klaar om je te helpen je apparaat vrij te houden van virussen. Lukt dat niet, dan krijg je je geld terug via onze Virus Protection Promise2
 • Medewerkers van onze klantenservice en ondersteuning staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen met elke vraag over je abonnement dankzij onze live ondersteuning
   

Ja. Norton, een marktleider in cyberbeveiliging voor consumenten, is onderdeel van Symantec.

Norton, een wereldleider op het gebied van antivirus en cyberbeveiliging voor consumenten, heeft de handen ineengeslagen met LifeLock, een Amerikaanse marktleider in bescherming tegen identiteitsdiefstal. Ze maken deel uit van één bedrijf, Symantec, jouw bondgenoot in de strijd tegen cyberbedreigingen, die zich volledig toelegt op jouw cyberveiligheid.

We bieden een geldteruggarantie van 60 dagen voor jaarabonnementen. Ben je niet tevreden, retourneer het product dan binnen 60 dagen om je geld terug te krijgen. Geen probleem.* Bekijk ons Retourbeleid aangezien er beperkingen van toepassing kunnen zijn.

Ja. Je kunt de automatische verlenging van je jaarabonnement op elk moment opzeggen via my.norton.com of door contact op te nemen met onze klantenservice en ondersteuning. Raadpleeg ons Retourbeleid voor meer informatie.

We bieden nog geen gratis proefversie aan voor de NIEUWE Norton 360, maar we hebben wel een geldteruggarantie van 60 dagen voor jaarabonnementen.

Norton LifeLock biedt verschillende abonnementsopties om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Klik hier voor een prijsvergelijking.

Nee, maar we moedigen gebruikers van onze verouderde Norton 360™-oplossingen aan de NIEUWE Norton™ 360 te proberen. De NIEUWE Norton™ 360 biedt meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy. Innovatieve bescherming met Norton™ Secure VPN voor online privacy om je openbare wifiverbindingen beter te beveiligen. Ook inbegrepen is SafeCam voor pc, om je te helpen ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren.5

Vragen over Apparaatbeveiliging

Afhankelijk van je abonnement bieden we bescherming voor één tot tien apparaten (pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones). *

Vandaag de dag zijn cyberbedreigingen meer dan alleen een virus dat een pc infecteert. Daarom bieden Norton-oplossingen realtimebescherming tegen bestaande en opkomende online bedreigingen die je persoonlijke gegevens in gevaar kunnen brengen.
 

Ja. Norton AntiVirus Plus is een ideale keuze om één pc of Mac te beschermen. Het biedt een krachtige bescherming voor je apparaat en de persoonlijke gegevens die erop staan. De NIEUWE Norton 360 biedt echter meerdere beschermingslagen voor de apparaten en online privacy van het hele gezin.

Spyware is ongewenste software die een apparaat binnendringt om gegevens over internetgebruik en persoonlijke informatie te stelen. Spyware is een soort van malware: schadelijke software die is ontworpen om toegang te krijgen tot of schade toe te brengen aan een computer, vaak zonder medeweten van de eigenaar. Spyware verzamelt persoonlijke informatie en geeft deze door aan adverteerders, gegevensbedrijven of externe gebruikers. De NIEUWE Norton 360 beschikt over apparaatbeveiliging om je te beschermen tegen virussen, ransomware, malware en andere online bedreigingen die je kunt tegenkomen bij het online bankieren, winkelen of plaatsen van berichten.

Daarnaast zijn er vier belangrijke stappen waarmee je je voor spyware kunt behoeden:

 • Open geen e-mails van onbekende afzenders.
 • Download geen bestanden van onbetrouwbare bronnen.
 • Klik niet op pop-upreclame.
 • Gebruik gerenommeerde antivirussoftware.
   

Malware is een afkorting voor 'malicious software', oftewel 'schadelijke software'. Dit is software die specifiek is ontworpen om toegang te krijgen tot of schade toe te brengen aan een computer, meestal zonder medeweten van de eigenaar. Er zijn verschillende soorten malware, zoals spyware, ransomware, virussen, wormen, Trojaanse paarden, adware of eender welke soort van kwaadaardige code die een computer infiltreert.

De NIEUWE Norton 360 biedt een uitgebreide bescherming voor je apparaten tegen malware en spyware, om het risico op blootstelling van gegevens te beperken.

Open ook niet zomaar elke e-mailbijlage en wees voorzichtig tijdens het surfen: blijf uit de buurt van verdachte websites.
 

Ransomware is schadelijke software die met behulp van versleuteling gegevens gijzelt. Het doel van deze software is om geld af te dwingen van slachtoffers in ruil voor het herstellen van versleutelde gegevens. Net als andere computervirussen werkt het zich gewoonlijk een weg naar binnen door een beveiligingsgat in kwetsbare software te vinden of door iemand te overhalen de ransomware te installeren.

De NIEUWE Norton 360 beschikt over apparaatbeveiliging om je te beschermen tegen virussen, ransomware, malware en andere online bedreigingen die je kunt tegenkomen bij het online bankieren, winkelen of plaatsen van berichten.

Daarnaast kun je je gegevens en persoonlijke informatie beschermen tegen ransomware met de volgende maatregelen:

 • Update ja besturingssysteem en andere software. Software-updates bevatten vaak patches voor nieuw ontdekte kwetsbaarheden in de beveiliging. Als je de patches niet installeert, kunnen ransomware-aanvallers misbruik maken van die kwetsbaarheden.
 • Open niet automatisch e-mailbijlagen. E-mail is een van de meest voorkomende methoden om ransomware te plaatsen. Open geen e-mails en bijlagen van onbekende of niet-vertrouwde bronnen.
 • Wees uiterst voorzichtig met e-mailbijlagen waarbij je wordt gevraagd macro's in te schakelen om de inhoud weer te geven. Eenmaal ingeschakeld kan macromalware meerdere bestanden infecteren. Verwijder de e-mail tenzij je er absoluut zeker van bent dat het een legitieme e-mail is van een vertrouwde afzender.
 • Maak back-ups van belangrijke gegevens op een externe vaste schijf. Aanvallers kunnen slachtoffers in hun macht krijgen door waardevolle bestanden te versleutelen en ze zo ontoegankelijk te maken. Als je back-upversies hebt, hebben cybercriminelen niet langer de overhand. 
 • Gebruik cloudback-up. Dit kan helpen bij gegevensverlies als gevolg van een ransomware-infectie. Met kopieën van je bestanden in de cloud heb je namelijk een back-upplan voor het geval je met ransomware te maken krijgt.
   

Dit zijn nepmails die er verrassend echt uit kunnen zien. Als je wordt misleid om op een link te klikken of gegevens op te geven, kunnen cybercriminelen je wachtwoorden en rekeningnummers bemachtigen.

Door een abonnement te nemen op antivirussoftware die specifiek op phishing is gericht, kun je jezelf beschermen tegen zulke scams. Door je antivirussoftware up-to-date te houden kun je een computer tegen steeds evoluerende online bedreigingen beschermen. Antivirussoftware kan helpen bij het blokkeren van e-mails van verdachte afzenders of met zinnen die vaak worden gebruikt bij phishingpogingen. Antivirussoftware zoals de NIEUWE Norton 360 waarschuwt abonnees ook wanneer ze op een onbetrouwbare website zijn terechtgekomen. Maar een van de belangrijkste manieren om beschermd te blijven tegen phishing, is kennis. Geen enkel gerenommeerd bedrijf vraagt klanten om rekeningnummers, creditcardnummers, aanmeldingsgegevens of wachtwoorden. Voer nooit persoonlijke gegevens in op een website die geen veilige verbinding heeft.
 

Slimme firewall voor pc is de netwerkbeveiliging in de NIEUWE Norton 360 die toezicht houdt op het verkeer van en naar je netwerk, en dit verkeer kan toestaan of blokkeren op basis van een reeks duidelijk omschreven beveiligingsregels.

Slimme firewall voor pc in de NIEUWE Norton 360 helpt je apparaat en gegevens te beschermen tegen schadelijke aanvallen en nieuwsgierige ogen door verdacht netwerkverkeer in de gaten te houden en te helpen blokkeren.
 

Jou helpen je apparaat virusvrij te houden is de kern van onze missie. We hebben zoveel vertrouwen in onze antivirus- en malwarebescherming dat je een garantie krijgt in de vorm van een terugbetaling. Als je apparaat een virus oploopt dat we niet kunnen verwijderen, krijg je je geld terug.2

Cloudback-up voor pc biedt beveiligde cloudopslag om belangrijke bestanden en documenten te bewaren als preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware.‡‡

De NIEUWE Norton 360 beschermt je kinderen tegen online bedreigingen met Ouderlijk toezicht, inbegrepen bij Norton 360 Deluxe en Norton 360 Premium, zodat ze de verbonden wereld veiliger kunnen verkennen.

NIEUWE Norton 360-abonnementen met Ouderlijk toezicht worden geleverd met gebruiksvriendelijke tools voor ouderlijk toezicht waarmee je de schermtijd voor kinderen kunt beperken11, ongepaste sites kunt blokkeren en toezicht kunt houden op hun zoekopdrachten en activiteitengeschiedenis.

Ja, met de functie Ouderlijk toezicht van de NIEUWE Norton 360 help je je kinderen de juiste balans te vinden tussen internet en andere activiteiten met schermtijdbeperkingen die jij kunt instellen.11Ouderlijk toezicht is alleen inbegrepen bij Norton 360 Deluxe en Norton 360 Premium.

Ja, Ouderlijk toezicht helpt je kinderen het internet veiliger te verkennen door je op de hoogte te houden van de sites die ze bezoeken en schadelijke of ongepaste sites te blokkeren.

Ja, Ouderlijk toezicht geeft inzicht in de zoektermen en video's8 waarin je kinderen geïnteresseerd zijn en signaleert onveilig gedrag, zodat je dit met hen kunt bespreken.10

Vragen over Secure VPN en online privacy

Norton Secure VPN kan worden gebruikt op 1, 5 of 10* Windows-pc's, Macs, iOS- en Android-apparaten met onbeperkt gebruik tijdens de abonnementstermijn, afhankelijk van uw abonnement.

Secure VPN helpt je online privacy te beschermen door hinderlijke activiteiten te blokkeren, zoals het volgen van je online activiteiten of locatie door internetproviders, mobiele providers, adverteerders en websites.

Met behulp van het VPN (Virtual Private Network) wordt een persoonlijke versleutelde gegevenstunnel gemaakt om te voorkomen dat cybercriminelen je wifiverbinding hacken en zo de gegevens onderscheppen die je via je computers of mobiele apparaten verstuurt en ontvangt.

Norton Secure VPN heeft meer dan 1500 servers op 29 locaties, waaronder Australië, Brazilië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Nederland, Noorwegen, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. En dit aantal blijft groeien.

Norton Secure VPN vervangt Norton WiFi Privacy. Toen Norton WiFi Privacy werd uitgebracht, was de functie van een VPN over het algemeen nog niet zo bekend. Nu online privacy en beveiliging steeds vaker in het nieuws komen, neemt ook de kennis van gebruikers over VPN's toe. Met deze naamswijziging willen we mensen bewustmaken van en informeren over VPN's. Met steeds evoluerende online bedreigingen en de toename van gratis openbare wifi is dit bovendien het ideale moment om klanten een krachtige, vertrouwde VPN-oplossing te bieden zoals Norton Secure VPN.

Ja. Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones.

Gratis is niet altijd gratis. Veel gratis VPN-oplossingen verhandelen je gegevens om hun kosten te dekken. Andere beperken je bandbreedte of maandelijkse VPN-datagebruik aanzienlijk, wat de servicekwaliteit kan verminderen en/of je maandelijkse VPN-datavolume kan uitputten bij het versturen/streamen van media zoals video's, foto's, muziek enz. Door Norton Secure VPN als betaald abonnement aan te bieden, kunnen we een krachtig en gebruiksvriendelijk VPN implementeren om je wifiverbindingen en online privacy te beschermen zonder het gedoe dat gratis VPN-services vaak met zich meebrengen.

Norton Secure VPN legt geen limieten voor data of bandbreedte op en geeft geen externe advertenties weer. Een VPN-service met onbeperkte data en bandbreedte heeft aanzienlijke lopende kosten. Die kosten zijn noodzakelijk om je online privacy te waarborgen. We bieden ook een geldteruggarantie van 60 dagen voor jaarabonnementen, voor het geval gebruikers niet tevreden zijn met de service. Norton Secure VPN is nu ook inbegrepen bij de NIEUWE Norton 360-abonnementen.

De webcam op je pc is een geweldige manier om contact te houden met familie, vrienden of zakelijke relaties. Met SafeCam5 krijg je waarschuwingen over pogingen om je webcam te gebruiken, zodat we je kunnen helpen ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren.

Vragen over de installatie

Met een Norton-account kun je het volgende doen:

 • Je oplossing activeren
 • Toegang krijgen tot je Cloudback-up voor pc
 • Je Norton-abonnementen beheren
 • Installeer Norton-oplossingen opnieuw met behulp van je productsleutels die in je account zijn opgeslagen
 • Koop opslag om meer ruimte aan je Cloudback-up voor pc toe te voegen 

Gedetailleerde instructies over het installeren en inschakelen van de NIEUWE Norton 360 vind je op onze ondersteuningspagina.

Gedetailleerde instructies over het verwijderen van de NIEUWE Norton 360 vind je op onze ondersteuningspagina.

De systeemvereisten voor de NIEUWE Norton 360-abonnementen vind je op onze ondersteuningspagina.

Systeemvereisten

Sommige functies zijn niet op alle apparaten en platforms beschikbaar.
Norton Ouderlijk toezicht, Norton Cloudback-up en Norton SafeCam worden momenteel niet ondersteund op Mac OS.

Windows™-besturingssystemen

Microsoft Windows 10 (alle versies), behalve Windows 10 S.
Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.
Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger.

Mac®-besturingssystemen

Huidige en vorige twee versies van Mac OS.
Functies die niet worden ondersteund: Norton Cloudback-up, Norton Ouderlijk toezicht, Norton SafeCam.

Android™-besturingssystemen

Android 6.0 of hoger. De app Google Play moet geïnstalleerd zijn.
Het automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.1 of hoger, behalve voor Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie 'Delen' van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen.

iOS-besturingssystemen

iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple® iOS.

Beschikbaar op Windows™-pc, Mac®, iOS- en Android™-apparaten:
Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Mac, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN mag worden gebruikt op het opgegeven aantal apparaten, met onbeperkte toegang tijdens de abonnementstermijn.

Windows™-besturingssystemen
Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger
Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)
Microsoft Windows 10 (alle versies) behalve Windows 10 S.
Mac®-besturingssystemen
Huidige en vorige twee versies van Mac OS
Android™-besturingssystemen

Androids met versie 4.4 of hoger.

iOS-besturingssystemen

iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS.

Niemand kan cybercriminaliteit helemaal voorkomen.

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

 • Je abonnement gaat in wanneer je aankoop is voltooid (of wanneer je betaling is ontvangen). Download en installeer Norton op elk apparaat of voltooi de registratie om de bescherming te activeren. 
 • Wanneer je een abonnement neemt, wordt het automatisch na de eerste termijn verlengd.
 • De prijs die vandaag wordt aangeboden, geldt voor de eerste termijn van je abonnement. Daarna betaal je maandelijks of jaarlijks de dan geldende verlengingsprijs, die je hier kunt bekijken. De prijs kan worden gewijzigd, maar hierover ontvang je altijd eerst een e-mail. 
 • Je kunt je abonnement opzeggen via my.norton.com of door contact op te nemen met onze Klantenservice en ondersteuning. Raadpleeg het retourbeleid voor meer informatie.
 • Je abonnement kan product-, service- en/of beschermingsupdates en -functies omvatten die toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden afhankelijk van je aanvaarding van de Licentieovereenkomst.
 • Het aantal ondersteunde apparaten dat volgens jouw abonnement is toegestaan, is alleen voor persoonlijk gebruik of gebruik in jouw gezin. Niet voor commercieel gebruik. Ondervind je problemen bij het toevoegen van een apparaat, neem dan contact op met onze klantenservice en ondersteuning.

2 Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen voor de Virus Protection Promise moet je een in aanmerking komend Norton-abonnement hebben dat je (tenzij je Norton Small Business hebt) rechtstreeks bij Symantec hebt gekocht, verlengd of geüpgraded, of moet je de automatische verlengingsservice bij Symantec activeren. Als een Norton-expert het virus niet van je apparaat kan verwijderen, kun je een terugbetaling krijgen op basis van de prijs die je hebt betaald voor de huidige termijn van je in aanmerking komend Norton-abonnement. Als je een Norton-bundel hebt (een in aanmerking komend Norton-abonnement in combinatie met een ander Norton-product), wordt je terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van je in aanmerking komend Norton-abonnement voor de huidige termijn. Deze terugbetaling zal de betaalde totaalprijs van deze bundel niet overschrijden. Als je gebundelde aankoop bestaat uit een in aanmerking komend Norton-abonnement en een niet-Norton-product, wordt je terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van alleen je in aanmerking komend Norton-abonnement voor de huidige termijn. Deze terugbetaling zal de betaalde totaalprijs van deze bundel niet overschrijden. Eventuele terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of terugbetalingen en minus verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belastingen, behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingen ook kunnen worden terugbetaald. De terugbetaling geldt niet voor schade die het gevolg is van virussen. Zie  Norton.com/guarantee voor meer informatie, waaronder ook de Norton-abonnementen die in aanmerking komen.

4 De functies van Norton Cloudback-up zijn alleen beschikbaar op Windows.

5 Norton SafeCam-functies zijn alleen beschikbaar op Windows.

8 Videotoezicht houdt toezicht op de video's die je kinderen bekijken op YouTube.com. Dit geldt niet voor YouTube-video's die in andere websites of blogs zijn opgenomen.

10 Mobiele app moet apart worden gedownload.

11 iOS niet ondersteund

Bescherming tegen phishing en online scams is enkel van toepassing op apparaten waarop Norton 360 is geïnstalleerd.

De functies van Norton Ouderlijk toezicht worden niet ondersteund op Mac.

‡‡ Je apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Δ Bezoek onze website voor meer informatie over ondersteuningsuren en contactgegevens in jouw regio: https://www.norton.com/globalsupport.

Norton by Symantec is nu Norton LifeLock. Bescherming van LifeLock™ tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar.

Copyright © 2019 Symantec Corporation. Alle rechten voorbehouden. Symantec, het Symantec-logo, het keurmerkvinkje, Norton, Norton by Symantec, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Symantec Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.