Image laptop guarantee.

Virus
Protection Promise

Virus Protection Promise is een virusverwijderingsservice die wordt geleverd door Norton-experts.

Als zij het virus niet van uw apparaat kunnen verwijderen, heeft u recht op een terugbetaling, zelfs als geen ander terugbetalingsrecht van toepassing is. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing:

 
  • U moet een abonnement op apparaatbeveiliging met automatische verlenging en antivirus hebben voor de virusverwijderingsservice.
  • Als we het virus niet kunnen verwijderen, wordt uw terugbetaling gebaseerd op de werkelijk betaalde prijs voor de huidige termijn van uw abonnement. Als u een  -abonnement van NortonLifeLock in combinatie met een andere aanbieding van NortonLifeLock of een aanbieding van derden heeft gekocht, is uw terugbetaling beperkt tot de prijs van uw abonnement voor de huidige termijn en zal dit bedrag de betaalde totaalprijs niet overschrijden. Terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of terugbetalingen en verminderd met de toepasselijke belastingen, met uitzondering van bepaalde staten en landen waarin belastingen in aanmerking komen voor terugbetaling.
  • Met uitzondering van Japan geldt, dat als u een abonnement met vaste termijn heeft gekocht via ons retailkanaal en de Virus Protection Promise heeft verworven door abonnementsverlenging te activeren, u de voordelen van de Virus Protection Promise onmiddellijk verliest als u automatische verlenging van uw abonnement binnen het eerste jaar stopzet.
  • Virus Protection Promise dekt alleen pc's, Mac-, Android- en/of iOS-apparaten en geen IoT-apparaten (Internet of Things), zoals televisies, camera's, thermostaten, koelkasten en babyfoons.
  • Een aankoopbewijs kan vereist zijn als het abonnement via derden is gekocht.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor, en de restitutie is NIET van toepassing op, schade als gevolg van virussen.
  • De toepasselijke wet- of regelgeving van het land waarin de virusverwijderingsservice wordt uitgevoerd, kan de beschikbaarheid of het dekkingsgebied van de Virus Protection Promise beperken of veranderen.