Schermen zijn gesimuleerd en aan verandering onderhevig.

Norton Mobile Security voor iOS

Heb je virus- en malwarebeveiliging nodig voor iOS?
Ja. Telkens wanneer je je mailbox opent of openbare wifi gebruikt, kunnen online bedreigingen je iPhone® of iPad® binnendringen.

Je iPhone en iPad bevatten veel persoonlijke gegevens die gevaar kunnen lopen. De Norton Mobile Security iOS-app biedt je apparaat en persoonlijke gegevens een krachtige en effectieve bescherming tegen cyberbedreigingen en online scams.

 • 1 jaar
€ 29,99
1 jaar bescherming voor je mobiele apparaten
Getoonde prijs is voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*
 

Bij je aankoop van Norton 360 Deluxe en Norton 360 Premium ontvang je ook Norton Mobile Security. Bescherm je apparaten, online privacy en persoonlijke gegevens met deze functies en extra bescherming, verkrijgbaar in één oplossing.

App Advisor+

biedt proactieve bescherming voor je smartphone tegen mobiele bedreigingen zoals malware, ransomware, adware en privacylekken, met behulp van onze bekroonde12, gepatenteerde technologie voor het scannen van apps.

Wifibeveiliging

maakt gebruik van een geavanceerde scantechnologie en detecteert en waarschuwt je wanneer je apparaat is verbonden met een wifinetwerk dat wordt aangevallen. Cybercriminelen kunnen wifiverbindingen afluisteren om persoonlijke gegevens te stelen, toegang te krijgen tot andere apparaten in je netwerk of je apparaat met malware te infecteren.

Internetbeveiliging

detecteert dat je naar frauduleuze en schadelijke websites navigeert en voorkomt dat je deze bezoekt wanneer je een browser, app, sms-, mms- of e-mailprogramma en sociale netwerken gebruikt.

Norton 360 Deluxe

1 jaar
€ 89,99
€ 49,99
44% KORTING*

Getoonde prijs is de prijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsvoorwaarden hieronder.*

Norton 360 Deluxe biedt bescherming voor tot 5 pc's, Mac®, smartphones of tablets.
2 jaar
€ 179,99
€ 119,99
33% KORTING*

Getoonde prijs is voor de eerste twee jaar.
Zie abonnementsvoorwaarden hieronder.*

Norton 360 Deluxe biedt bescherming voor tot 5 pc's, Mac®, smartphones of tablets.
Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing

Norton 360 Deluxe beschermt bij het online bankieren, winkelen en surfen niet alleen je internetverbinding met Secure VPN, maar beschermt ook je persoonlijke apparaten tegen malware, virussen, ransomware en andere online bedreigingen.

Kies voor een uitgebreide bescherming van de apparaten van je gezin, ondersteund door een van 's werelds grootste civiele cyberinformatienetwerken.

Voor maximaal 5 apparaten: bescherming voor pc's, Macs, smartphones en tablets.

Norton 360 Deluxe bevat ook al deze functies:

 • Secure VPN
 • Online bedreigingsbescherming
 • Wachtwoordbeheer
 • 50 GB Cloudback-up voor pc‡‡,4
 • Ouderlijk toezicht
 • Slimme firewall voor pc of Firewall voor Mac
 • SafeCam voor pc5
 • 100% Virus Protection Promise2

Systeemvereisten

iOS-besturingssystemen

iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Omvat Norton Apparaatbeveiliging en Norton Secure VPN
Pc, Mac of mobiel apparaat: pc's, Macs, Androids, iPads en iPhones
Norton 360 Deluxe beschermt maximaal 5 apparaten

Sommige functies zijn niet op alle apparaten en platforms beschikbaar.
Norton Ouderlijk toezicht, Norton Cloudback-up en Norton SafeCam worden momenteel niet ondersteund op Mac OS.

Windows™-besturingssystemen

Microsoft Windows 10 (alle versies), behalve Windows 10 S.
Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.
Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger.

Mac®-besturingssystemen

Huidige en vorige twee versies van Mac OS.
Functies die niet worden ondersteund: Norton Cloudback-up, Norton Ouderlijk toezicht, Norton SafeCam.

Android™-besturingssystemen

Android 6.0 of hoger. De app Google Play moet geïnstalleerd zijn.
Het automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.1 of hoger, behalve voor Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie 'Delen' van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen.

iOS-besturingssystemen

iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple® iOS.

Beschikbaar op Windows™-pc, Mac®, iOS- en Android™-apparaten:
Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Mac, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN mag worden gebruikt op het opgegeven aantal apparaten, met onbeperkte toegang tijdens de abonnementstermijn.

Windows™-besturingssystemen
Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger
Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)
Microsoft Windows 10 (alle versies) behalve Windows 10 S.
Mac®-besturingssystemen
Huidige en vorige twee versies van Mac OS
Android™-besturingssystemen

Androids met versie 4.4 of hoger.

iOS-besturingssystemen

iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS.

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

 • Je abonnement gaat in wanneer je aankoop is voltooid (of wanneer je betaling is ontvangen). Download en installeer Norton op elk apparaat of voltooi de registratie om de bescherming te activeren. 
 • Wanneer je een abonnement neemt, wordt het automatisch na de eerste termijn verlengd.
 • De prijs die vandaag wordt aangeboden, geldt voor de eerste termijn van je abonnement. Daarna betaal je maandelijks of jaarlijks de dan geldende verlengingsprijs, die je hier kunt bekijken. De prijs kan worden gewijzigd, maar hierover ontvang je altijd eerst een e-mail. 
 • Je kunt je abonnement opzeggen via my.norton.com of door contact op te nemen met onze Klantenservice en ondersteuning. Raadpleeg het retourbeleid voor meer informatie.
 • Je abonnement kan product-, service- en/of beschermingsupdates en -functies omvatten die toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden afhankelijk van je aanvaarding van de Licentieovereenkomst.
 • Het aantal ondersteunde apparaten dat volgens jouw abonnement is toegestaan, is alleen voor persoonlijk gebruik of gebruik in jouw gezin. Niet voor commercieel gebruik. Ondervind je problemen bij het toevoegen van een apparaat, neem dan contact op met onze klantenservice en ondersteuning.

2 Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen voor de Virus Protection Promise moet je een in aanmerking komend Norton-abonnement hebben dat je (tenzij je Norton Small Business hebt) rechtstreeks bij Symantec hebt gekocht, verlengd of geüpgraded, of moet je de automatische verlengingsservice bij Symantec activeren. Als een Norton-expert het virus niet van je apparaat kan verwijderen, kun je een terugbetaling krijgen op basis van de prijs die je hebt betaald voor de huidige termijn van je in aanmerking komend Norton-abonnement. Als je een Norton-bundel hebt (een in aanmerking komend Norton-abonnement in combinatie met een ander Norton-product), wordt je terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van je in aanmerking komend Norton-abonnement voor de huidige termijn. Deze terugbetaling zal de betaalde totaalprijs van deze bundel niet overschrijden. Als je gebundelde aankoop bestaat uit een in aanmerking komend Norton-abonnement en een niet-Norton-product, wordt je terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van alleen je in aanmerking komend Norton-abonnement voor de huidige termijn. Deze terugbetaling zal de betaalde totaalprijs van deze bundel niet overschrijden. Eventuele terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of terugbetalingen en minus verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belastingen, behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingen ook kunnen worden terugbetaald. De terugbetaling geldt niet voor schade die het gevolg is van virussen. Zie  Norton.com/guarantee voor meer informatie, waaronder ook de Norton-abonnementen die in aanmerking komen.

4 De functies van Norton Cloudback-up zijn alleen beschikbaar op Windows.

5 Norton SafeCam-functies zijn alleen beschikbaar op Windows.

De functies van Norton Ouderlijk toezicht worden niet ondersteund op Mac.

‡‡ Je apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Norton by Symantec is nu Norton LifeLock. Bescherming van LifeLock™ tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar.

Copyright © 2019 Symantec Corporation. Alle rechten voorbehouden. Symantec, het Symantec-logo, het keurmerkvinkje, Norton, Norton by Symantec, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Symantec Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.