SkipToMainContent

Download de Norton-bescherming die aansluit op jouw behoeften

Probeer onze GRATIS proefversies van Norton Mobile Security voor Android of Norton Mobile Security voor iOS, of probeer een van onze gratis virusscanners of virusverwijderingstools.

Gratis Norton-proefversies 

Norton Mobile Security

Android

Net als computers kunnen Android™-apparaten virussen, malware en ransomware oplopen. Mobiele apparaten lopen zelfs nog andere risico's.

Apps downloaden? Hoe weet je of een app malware bevat voordat je de app downloadt?

Je Android-smartphone of -tablet kan veel persoonlijke gegevens bevatten en is mogelijk kwetsbaar voor cyberbedreigingen. Norton Mobile Security biedt krachtige, effectieve bescherming voor je Android-apparaat en beschermt je persoonlijke gegevens tegen nieuwe, geniepige mobiele cyberbedreigingen en online scams.

Probeer Norton Mobile Security voor Android gratis uit.

 

Betaalmethode en activering van jaarabonnement vereist. Voorwaarden van toepassing.

Norton Mobile Security

iOS

Denk je dat je iOS-apparaat geen bescherming nodig heeft? Vergis je niet.

Als je iets opzoekt op internet, e-mails checkt of openbare wifi gebruikt, stel je je online privacy en persoonlijke gegevens (zoals wachtwoorden en je browsegeschiedenis) mogelijk bloot aan online bedreigingen.

Cybercriminelen vallen iOS-apparaten aan via:

  • Exploits op openbare wifi
  • Phishing of schadelijke links die zijn ontworpen om persoonlijke informatie te stelen
  • Misbruik van kwetsbaarheden als je je apparaat niet naar het laatste besturingssysteem updatet

De app Norton Mobile Security voor iOS kan je beschermen tegen de verschillende manieren waarop deze aanvallen op je apparaten kunnen binnendringen, zoals via man-in-the-middle-aanvallen op wifi, schadelijke websites en misbruik van besturingssystemen.

Probeer Norton Mobile Security voor iOS gratis uit.

 

Betaalmethode en activering van jaarabonnement vereist. Voorwaarden van toepassing.

Gratis Norton-tools

Norton Power Eraser

Gratis verwijderingsprogramma voor virussen en malware voor pc

Norton Power Eraser
 

Norton Password Manager

Gratis wachtwoordbeheer waarmee je je gemakkelijker en veiliger kunt aanmelden bij je favoriete sites

Norton Password Manager
 

Op zoek naar Norton Antivirus Basic of Norton Security?

Wat is er gebeurd met Norton Antivirus Basic?

Norton AntiVirus Basic is niet langer beschikbaar als gratis proefversie. We bieden nu Norton AntiVirus Plus aan. Norton AntiVirus Plus heeft alle functies van Norton Antivirus Basic, plus Slimme firewall voor pc of Firewall voor Mac, Cloudback-up voor pc‡‡,4 en Wachtwoordbeheer. Meer informatie over Norton AntiVirus Plus.  
 

Wat is er gebeurd met Norton Security?

Norton Security Standard, Norton Security Deluxe en Norton Security Premium zijn niet langer beschikbaar als gratis proefversie. We hebben onze bescherming bijgewerkt en bieden Norton 360-abonnementen aan, met extra functies zoals Secure VPN, SafeCam voor pc, Cloudback-up voor pc‡‡,4 en meer.
Meer over Norton 360-abonnementen.

Bestaande klanten: wil je een product downloaden en configureren?

Ben je een bestaande klant en wil je je Norton-oplossing configureren, installeren of updaten? Zo werkt het:

Download Norton Protection

Ben je een bestaande klant en wil je Norton Protection op een extra apparaat downloaden?
Je product downloaden

 

Op zoek naar www.norton.com/setup?

Om de oplossing die je in een winkel hebt gekocht te configureren, ga je naar www.norton.com/setup om naar de juiste pagina voor jouw land te gaan. Daar kun je dan een account maken en je oplossing downloaden.

 

Je productsleutel invoeren

Ben je een nieuwe Norton-abonnee die al een abonnement heeft gekocht en heb je een productsleutel?
Voer je Norton-productsleutel in om aan de slag te gaan.

 

Je account beheren

Ben je al lid van Norton en wil je je bestaande account beheren? Meld je aan bij je Norton-account

Norton 360

Meer over Norton 360. We hebben alle functies van Norton Security die onze klanten zo waardeerden op tal van manieren verbeterd om je pc's, Macs®, Android- en iOS-apparaten te beschermen, en hebben bovendien online privacy toegevoegd.

Koop Norton 360. We bieden een geldteruggarantie van 60 dagen voor jaarabonnementen. Raadpleeg het Retourbeleid voor meer informatie over annulering, retourzendingen en terugbetalingen.

Niemand kan cybercriminaliteit of identiteitsdiefstal helemaal voorkomen.

 Ouderlijk toezicht kan alleen worden geïnstalleerd en gebruikt op de Windows-pc of iOS- en Android-apparaten van een kind, maar niet alle functies zijn beschikbaar op alle platforms. Ouders kunnen toezicht houden op de activiteiten van hun kind en deze vanaf elk apparaat beheren – Windows-pc (met uitzondering van Windows 10 in S-modus), Mac, iOS en Android – via onze mobiele apps of door zich in een willekeurige browser (met uitzondering van Internet Explorer) aan te melden bij hun account op my.Norton.com en Ouderlijk toezicht te selecteren.

‡‡ Je apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

4 De functies van Norton Cloudback-up zijn alleen beschikbaar in Windows (met uitzondering van Windows 10 in S-modus, Windows dat op een ARM-processor draait).

De merken Norton en LifeLock zijn onderdeel van NortonLifeLock Inc. LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar. 

Copyright © 2022 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.