Norton Online Backup 25 GB

Overal en altijd een back-up maken, je bestanden overbrengen en je gegevens herstellen

De voordelen:

 • Maakt veilig een back-up van je foto's en bestanden
 • Voorziet je gevoelige informatie van een krachtige versleuteling
 • Brengt naadloos bestanden tussen computers over
 • Het gaat allemaal automatisch, je hoeft het maar eenmaal in te stellen
 • Werkt met Windows-pc's en Mac-computers
   
39,99 €

1 jaar beveiliging voor 1 pc of Mac

Getoonde prijs is voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

Zorg dat je altijd een back-up hebt van je onvervangbare foto's, video's, muziek en bestanden.  

Vaak wordt het pas na een ramp duidelijk hoe belangrijk het is om onvervangbare foto's en belangrijke documenten veilig te stellen in een back-up. We kennen de verhalen. Een systeem crasht en alles op de harde schijf gaat verloren. Bij een brand worden de reisfoto's van vele jaren vernietigd. Computerbestanden worden gegijzeld door steeds vaker voorkomende ransomware. Met Norton Online Backup kun je je onbetaalbare bestanden beschermen door een back-up te maken naar onze beveiligde online datacentra. Met 25 GB aan opslagruimte kun je back-ups maken van bestanden op vijf computers in je gezin. Je kunt ook heel eenvoudig meer opslagruimte toevoegen.  

Slaap lekker met de wetenschap dat je gevoelige gegevens extra veilig zijn.

Je leest in het nieuws over het lekken van foto's van beroemdheden en over de enorme hoeveelheden gegevens die op straat komen te liggen, en je maakt je zorgen over wie er allemaal bij je gevoelige bestanden kan. Wij beschermen mensen en informatie al meer dan 25 jaar, dus je kunt ervan op aan dat wij je gegevens veilig bewaren. Je gegevens worden voorzien van een krachtige versleuteling, zowel tijdens verzending via internet als tijdens de opslag op onze beveiligde servers. Maar dat is nog niet alles. We bewaren meerdere kopieën van je gegevens, dus we hebben zelfs een back-up van je back-up.  

Verzend en herstel je bestanden overal en altijd. 

Het beheren van bestanden van computer naar computer is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Heb je een nieuwe computer? Het kopiëren van back-upbestanden van je oude computer naar de nieuwe is een fluitje van een cent, ook tussen pc's en Macs. Norton Online Backup is ook ideaal als je onderweg bent. Omdat je overal en altijd toegang hebt, kun je je bestanden vanaf elke computer bekijken. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. En omdat vorige versies van bestanden waarvan je in de afgelopen 90 dagen een back-up hebt gemaakt, worden bewaard, kun je ook oudere bestanden herstellen.  

Bespaar jezelf tijd en moeite.

Omdat we je gegevens op onze veilige online servers zetten, hoef je zelf geen schijven of stations te beheren. Wij doen al het werk voor je: je hoeft het alleen in te stellen en hebt er verder geen omkijken naar. Met incrementele back-ups worden alleen nieuwe bestanden en wijzigingen aan bestaande bestanden aan je opslagruimte toegevoegd, waardoor je tijd en ruimte bespaart. 

Systeemvereisten

Windows-besturingssystemen

 • Microsoft Windows XP (32-bits) Home/Professional/Tablet PC/Media Center (32-bits) met Service Pack 2 of hoger
 • Microsoft Windows Vista (32-bits en 64-bits) Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate met Service Pack 1 of hoger
 • Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate
 • Microsoft Windows 8 en Windows 8 Pro (32-bits en 64-bits). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browsers op je Windows 8-pc.
 • Microsoft Windows 10 (32-bits en 64-bits)

Mac-besturingssystemen

 • OS X 10.6, 10.7, 10.8

Browserondersteuning

 • Google Chrome (de huidige en meest recente belangrijke releases)
 • Microsoft Internet Explorer 8, 9, 10
 • Mozilla Firefox (de huidige en meest recente belangrijke releases)
 • Safari 5 en 6 (alleen OS X)