SkipToMainContent

Norton Family

Norton Family biedt inzichten die ouders helpen een gezonde balans voor hun kinderen en hun apparaten te bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd hulpmiddelen bieden om hen te helpen veilige, slimme en gezonde online gewoontes aan te leren.

Voor thuis leren en online huiswerk kan Norton Family je kind helpen om zich tijdens de schooldag te concentreren op het schoolwerk.

€ 39,99/jaar

Zie abonnementsvoorwaarden hieronder.*

Bij de aankoop van Norton 360 Deluxe en Norton 360 Premium
is Norton Family inbegrepen (ook bekend als Ouderlijke toezicht).
Profiteer van de functies en extra bescherming voor je apparaten, online privacy en persoonlijke informatie, en dat in één oplossing.

Geeft je kinderen de ruimte om veiliger te surfen door je op de hoogte te houden van welke sites ze bezoeken en jou de mogelijkheid te geven schadelijke of ongepaste sites te blokkeren

Helpt je kinderen de juiste balans te vinden tussen het internet en andere activiteiten door het instellen van schermtijdlimieten

Geeft inzicht in de zoektermen en video's waarin je kinderen geïnteresseerd zijn en signaleert onveilig gedrag, zodat je dit met hen kunt bespreken

Ontvang gedetailleerde rapporten over de online activiteiten van je kinderen, rechtstreeks in je mailbox of in de portal voor ouders

Helpt jou je kind te helpen zich te concentreren op schoolwerk en online afleiding te vermijden tijdens het leren op afstand.

Helpt je de bescherming voor de apparaten van je kinderen te beheren via een gebruiksvriendelijke webportal.

Functies die je helpen de bescherming voor de apparaten van je kinderen te beheren in onze gebruiksvriendelijke webportal.

Webtoezicht
Laat je kinderen vrij op het internet surfen, met tools die ongepaste websites helpen blokkeren en je op de hoogte houden van de sites die ze bezoeken.

Toezicht op tijd
Zie precies hoeveel tijd je kinderen op hun apparaten doorbrengen. Stimuleer betere gewoonten door af te spreken wanneer je kind een apparaat op een dag of in een week kan gebruiken en hoeveel uur je kind per dag op een apparaat mag doorbrengen.

Toezicht op zoekacties
Laat je de woorden, termen en woordcombinaties zien waarnaar je kinderen zoeken, waardoor je inzicht krijgt in hun interesses en je hen kunt beschermen tegen ongepaste inhoud.

Mobiele app voor ouders10
Blijf op de hoogte van de online activiteiten van je kinderen via je mobiele Android- of iOS-apparaat en pas instellingen onderweg aan.

Toegangsverzoek
Maak dingen bespreekbaar door je kinderen in staat te stellen vanuit Norton Family een bericht te sturen als ze het niet eens zijn met een geblokkeerde site of een huisregel.

Videotoezicht8
Bekijk een lijst met de YouTube-video's die je kinderen bekijken op hun pc of iOS-apparaat. Je kunt zelfs een fragment van elke video bekijken, zodat je weet wanneer je met je kinderen moet praten.

Toezicht op mobiele apps10
Bekijk welke apps je kinderen hebben gedownload op hun Android-apparaten en kies welke apps ze mogen gebruiken.

Maandelijkse/wekelijkse rapporten
Ontvang gedetailleerde rapporten over wat je kinderen online doen, rechtstreeks in je mailbox

Portal voor ouders
Helpt je jouw bescherming voor al je apparaten te beheren via een gebruiksvriendelijke webportal.

Direct vergrendelen
Ouders kunnen kinderen helpen hun online activiteiten te onderbreken door hun apparaat te vergrendelen. Zo kunnen ze zich even op iets anders richten, zoals hun huiswerk of het avondeten met het gezin. Afzonderlijke apparaten kunnen met een pincode worden ontgrendeld. Ouders en kinderen kunnen nog steeds met elkaar contact opnemen wanneer het apparaat is vergrendeld.

E-mailwaarschuwingen
Kom te weten wanneer je kinderen proberen een geblokkeerde site te bezoeken, zodat je een gesprek kunt aangaan over gepaste inhoud.

Schooltijd
Leren op afstand vereist een internetverbinding, dus internet stopzetten op het apparaat van je kind is geen optie. Beheer de externe leeromgeving van je kind en houd je kind gefocust tijdens de schooluren.

Systeemvereisten

Windows™-besturingssystemen

Windows 7, alle versies met Service Pack 1 (SP 1) met ondersteuning van SHA-2) of hoger
Windows 8, 8.1, 10, 11 (alle versies), behalve Windows in S-modus

Android™-besturingssystemen

Voor de Android-app van Norton Family is Android 8 of hoger vereist.

iOS-besturingssystemen

Huidige en vorige twee versies van Apple iOS.

Mac®-besturingssystemen

Functies van Norton Family en Norton Ouderlijk toezicht worden niet ondersteund.

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

  • Je abonnement gaat in wanneer je aankoop is voltooid (of wanneer je betaling is ontvangen). Download en installeer Norton op elk apparaat of voltooi de registratie om de bescherming te activeren.
  • Wanneer je een abonnement neemt, wordt het automatisch na de eerste termijn verlengd.
  • De prijs die vandaag wordt aangeboden, geldt voor de eerste termijn van je abonnement. Daarna betaal je maandelijks of jaarlijks de dan geldende verlengingsprijs, die je hier kunt bekijken. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail.
  • Je kunt je abonnement opzeggen via my.norton.com of door contact op te nemen met Klantenservice en ondersteuning. Raadpleeg het Terugbetalingsbeleid voor meer informatie.
  • Je abonnement kan product-, service- en/of beschermingsupdates en -functies omvatten die kunnen worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd afhankelijk van je aanvaarding van de Licentie- en serviceovereenkomst.
  • Het aantal ondersteunde apparaten dat volgens jouw abonnement is toegestaan, is voornamelijk alleen voor persoonlijk gebruik of gebruik in je gezin. Niet voor commercieel gebruik. Wanneer je problemen hebt met het toevoegen van een apparaat, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

 Ouderlijk toezicht kan alleen worden geïnstalleerd en gebruikt op de Windows-pc of iOS- en Android-apparaten van een kind, maar niet alle functies zijn beschikbaar op alle platforms. Ouders kunnen toezicht houden op de activiteiten van hun kind en deze vanaf elk apparaat beheren – Windows-pc (met uitzondering van Windows 10 in S-modus), Mac, iOS en Android – via onze mobiele apps of door zich in een willekeurige browser (met uitzondering van Internet Explorer) aan te melden bij hun account op my.Norton.com en Ouderlijk toezicht te selecteren.

8 Videotoezicht houdt toezicht op de video's die je kinderen bekijken op YouTube.com. Dit geldt niet voor YouTube-video's die in andere websites of blogs zijn opgenomen.

10 Mobiele app moet apart worden gedownload.

De merken Norton en LifeLock zijn onderdeel van NortonLifeLock Inc. LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar. 

Copyright © 2022 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.