SkipToMainContent

Norton Computer Tune Up

Zorg dat je oude computer weer als nieuw werkt.
€ 39,99

Binnen 30 dagen gebruiken*

Apparaatbeveiliging

laat je weten wanneer je besturingssysteem kwetsbaarheden vertoont, zodat je actie kunt ondernemen om je apparaat te beschermen tegen cybercriminelen die het kunnen overnemen of je persoonlijke gegevens kunnen stelen.

App Advisor

biedt proactieve bescherming voor je smartphone tegen mobiele bedreigingen zoals malware, ransomware, adware en privacylekken met onze bekroonde2, gepatenteerde technologie voor het scannen van apps.

Waarschuwingen voor spam- en fraudeoproepen

helpt je vervelende robocalls te voorkomen en slachtoffer te worden van frauduleuze pogingen die je verleiden tot het verstrekken van je persoonlijke gegevens.

Wifibeveiliging

helpt je netwerken te detecteren die gevaarlijk zijn of worden aangevallen. Een waarschuwing als je op het netwerk wilt gaan, helpt je jouw persoonlijke en financiële gegevens te beschermen.

Herstelt de werking van je oudere computer, zodat deze weer als nieuw draait

Eenvoudige toegang tot gecertificeerde Norton-technici

Systeemvereisten

Windows-besturingssystemen

Microsoft® Windows® XP SP3 of hoger, Windows Vista®, Windows 7 of Windows 8
Microsoft® Windows® 10 (alle versies), met uitzondering van Windows 10S
Internet Explorer® 6.0 of hoger

Mac®-besturingssystemen

Mac OS X 10.5 of hoger

Zeer snelle internetverbinding (aanbevolen)
800 MHz-processor (aanbevolen)
512 MB RAM (aanbevolen)
Toegang op beheerdersniveau tot de pc of Mac
Mogelijkheid om verbinding te maken met het internet

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

*Norton Computer Tune Up is een eenmalige service waarop de algemene voorwaarden van Norton van toepassing zijn. Wanneer je deze service via Norton.com hebt gekocht, kan de service uitsluitend binnen 30 dagen vanaf de aankoopdatum worden aangevraagd of terugbetaald.

Het merk Norton is onderdeel van NortonLifeLock Inc. 

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.