SkipToMainContent

Norton Computer Tune Up

Zorg dat je oude computer weer als nieuw werkt.
€ 39,99

Binnen 30 dagen gebruiken*

Herstelt de werking van je oudere computer, zodat deze weer als nieuw draait

Eenvoudige toegang tot gecertificeerde Norton-technici

Service wanneer je het maar nodig hebt, 24/7

Voordeliger dan een reparatie in de winkel

Duidelijk overzichtsrapport van de verrichte werkzaamheden

Werkt op je pc of Mac®

Systeemvereisten

Om deze service te ontvangen, is een snelle internetverbinding nodig en zijn de volgende systeemvereisten vereist. Het is mogelijk dat bepaalde apparaten geen services kunnen ontvangen, zelfs wanneer je verbinding of de omgeving van je apparaat geschikt leek. Klant moet beheerderstoegang tot de pc of Mac hebben.

Windows-besturingssystemen

Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7, 8, 10, 11 (alle versies), behalve Windows in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

Mac OS X 10.5 of later

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

*Norton Computer Tune Up is een eenmalige service waarop de algemene voorwaarden van Norton van toepassing zijn. Wanneer je deze service via Norton.com hebt gekocht, kan de service uitsluitend binnen 30 dagen vanaf de aankoopdatum worden aangevraagd of terugbetaald.

De merken Norton en LifeLock zijn onderdeel van NortonLifeLock Inc. LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar. 

Copyright © 2022 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.