SkipToMainContent

Norton AntiTrack

Helpt je persoonlijke informatie en internetactiviteiten privé te houden door trackers te blokkeren en je digitale vingerafdruk te verbergen.

€ 49,99

Ondersteund door onze geld-terug-garantie van 60 dagen.
Prijsgegevens hieronder*

Voor 1 Windows-pc (Mac wordt momenteel niet ondersteund)

Je wordt elke dag online gevolgd.

Je wordt gevolgd

Wist je dat, telkens wanneer je online bent, er discreet informatie over jou en je activiteiten wordt verzameld?

Je wordt geprofileerd

Deze informatie wordt gebruikt om een robuust profiel of een digitale vingerafdruk op te bouwen van wie je bent. Dus waar je ook online gaat, je wordt van site naar site gevolgd.

Je bent een doelwit

Ten slotte wordt je digitale profiel gebruikt om je gerichte berichten aan te bieden, zoals advertenties of content, die je online gedrag kunnen beïnvloeden.

Gratis vingerafdrukscan. Zie wat websites over jou weten.

Een ogenblikje. Je digitale vingerafdruk wordt geanalyseerd...

Deze info kan een unieke vingerafdruk vormen die bedrijven kunnen gebruiken om je te targeten.

Verberg je digitale vingerafdruk. Download Norton AntiTrack.

€ 49,99

Ondersteund door onze geld-terug-garantie van 60 dagen.
Prijsgegevens hieronder*

Voor 1 Windows-pc (Mac wordt momenteel niet ondersteund)

Meer privacy. Minder tracking.

Anoniem surfen

Schud trackers van je af. Verberg je digitale vingerafdruk online met één klik.
 

Ononderbroken surfen

Surf zonder aan snelheid in te boeten, zelfs op sites die de toegang kunnen beperken wanneer er tools van concurrenten actief zijn.
 

Meer dan het verwijderen van cookies

Gaat verder dan het verwijderen van cookies en verbergt je digitale vingerafdruk, zodat bedrijven deze niet kunnen gebruiken om een profiel van je te maken.
 

Alles-in-één dashboard

Blijf op de hoogte van pogingen om je te volgen met een gebruikersdashboard waarop je kunt zien hoe wij je meer privacy bieden.

Schermen aangepast voor demonstratiedoeleinden.

Norton AntiTrack

€ 49,99

Ondersteund door onze geld-terug-garantie van 60 dagen.
Prijsgegevens hieronder*

Voor 1 Windows-pc (Mac wordt momenteel niet ondersteund)

Systeemvereisten

  • Ondersteunde browsers Chrome, Firefox, Microsoft Chromium Edge Version 88.0 of later
  • Microsoft Windows 10 (alle versies behalve Windows 10 in S-modus en Windows 10 met ARM-processors)
  • Microsoft Windows 11 (alle versies behalve Windows 11 in S-modus en Windows 11 met ARM-processors)

Niemand kan cybercriminaliteit of identiteitsdiefstal helemaal voorkomen.

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

  • Je abonnement gaat in wanneer je aankoop is voltooid (of wanneer je betaling is ontvangen). Download en installeer Norton op elk apparaat of voltooi de registratie om de bescherming te activeren.
  • Wanneer je een abonnement neemt, wordt het automatisch na de eerste termijn verlengd.
  • De prijs die vandaag wordt aangeboden, geldt voor de eerste termijn van je abonnement. Daarna betaal je maandelijks of jaarlijks de dan geldende verlengingsprijs, die je hier kunt bekijken. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail.
  • Je kunt je abonnement opzeggen via my.norton.com of door contact op te nemen met Klantenservice en ondersteuning. Raadpleeg het Terugbetalingsbeleid voor meer informatie.
  • Je abonnement kan product-, service- en/of beschermingsupdates en -functies omvatten die kunnen worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd afhankelijk van je aanvaarding van de Licentie- en serviceovereenkomst.
  • Het aantal ondersteunde apparaten dat volgens jouw abonnement is toegestaan, is voornamelijk alleen voor persoonlijk gebruik of gebruik in je gezin. Niet voor commercieel gebruik. Wanneer je problemen hebt met het toevoegen van een apparaat, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

De merken Norton en LifeLock zijn onderdeel van NortonLifeLock Inc. LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar. 

Copyright © 2021 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.