SkipToMainContent

Norton 360 for Mobile

Norton 360 for Mobile combineert beveiligings- en antivirusfuncties om je te helpen je mobiele apparaat te beschermen tegen online bedreigingen.

Krachtige bescherming voor je Android™- of iOS-apparaten

Norton 360 for Mobile geeft je:

  • Apparaatbeveiliging voor je Android- of iOS-apparaat
  • Internetbescherming om te helpen voorkomen dat je schadelijke websites bezoekt 
  • Wifibeveiliging om je te helpen gevaarlijke netwerken te detecteren en je te waarschuwen als je erop wilt gaan


Daarnaast bevat Norton 360 for Mobile ons Secure VPN voor online privacy.

Voor Android biedt Norton 360 for Mobile App Advisor voor bestaande apps om deze apps en app-updates te controleren op online bedreigingen, zoals malware, ransomware en privacyrisico's.

App Advisor voor Google Play is ook inbegrepen om nieuwe apps te controleren op risico's, zoals malware, ransomware, adware en privacylekken, voordat je ze downloadt.

Norton 360-app

Kies het beschermingsabonnement dat je nodig hebt

In de Norton 360-app bieden we verschillende abonnementen aan om je te helpen je mobiele apparaten tegen online bedreigingen en risico's te beschermen. Vergelijk ze hieronder en kies het beste abonnement voor jou:

Norton Mobile Security

Ben je op zoek naar beveiliging voor je Android- of iOS-apparaat?

Norton Mobile Security helpt één Android- of iOS-apparaat te beschermen tegen malware en bedreigingen.

Norton 360 for Mobile

Ben je op zoek naar functies voor beveiliging en online privacy voor je Android- of iOS-apparaat?

Norton 360 for Mobile helpt één Android- of iOS-apparaat te beschermen tegen malware en online bedreigingen, Daarnaast bevat het Secure VPN voor online privacy.

Norton 360 Deluxe

Wil je meerdere apparaten beschermen?

Norton 360 Deluxe geeft je beveiliging voor maximaal vijf Android- of iOS-apparaten (of pc's en Mac®) en ons Secure VPN voor online privacy.

Norton 360 Deluxe kan op maximaal vijf apparaten worden gebruikt om je mobiele apparaten en pc's of Mac® met één abonnement te beschermen.

De merken Norton en LifeLock zijn onderdeel van NortonLifeLock Inc. LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar. 

Copyright © 2022 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.