Probeer het vernieuwde Norton uit.

Doe alles wat je wilt en waar je wilt met deze gratis proefversies voor 30 dagen. Durf.

Norton Security

Abonnement*
Onze luxebescherming voor elke manier waarop je verbinding maakt

Norton Security with Backup

Abonnement*
Onze toonaangevende topbescherming om de mensen waar je om geeft en tot 10 van hun apparaten, te beschermen

Meer gratis Norton-proefversies

Norton Online Backup 25 GB

Met Norton Online Backup gaat het maken van een back-up van belangrijke bestanden zo snel en eenvoudig, dat je het ook echt gaat doen.

Norton Utilities™

Voor het opruimen, afstellen en versnellen van je pc

Norton Identity Safe

Gratis wachtwoordmanager waarmee je gemakkelijker en veiliger kunt inloggen bij je favoriete sites

OP ZOEK NAAR DE GEVAARLIJKSTE STAD OP INTERNET

is een documentaire waarin een diepe duik wordt genomen in de wereld van het hacken. Het is een brutale en kunstzinnige kijk op de plaatsen en mensen die vechten voor en tegen de vooruitgang van cybercriminaliteit. Neem een gedurfd kijkje in de aspecten van cybercrime. 

Windows 10 is gearriveerd. Met Norton ben je beschermd.

Norton werkt naadloos met Windows 10, dus upgraden is geen enkel probleem.

Wij bouwen die kennis in elk Norton-product in. 

Onze eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijke beveiligingssoftware en -services beschermen je, ongeacht of je één verbonden apparaat hebt of een klein bedrijf vol met apparaten. Onafhankelijke vergelijkingstests laten zien dat Norton-producten consistent beter presteren dan de concurrentie. En geen enkel ander beveiligingsbedrijf heeft meer Editors’ Choice Awards van PC Magazine gewonnen.  

We bieden bovendien een beschermingsbelofte die alleen Norton kan doen.

Het beschermen van je kostbare gegevens en informatie is waar het bij ons om draait. Daarom doet Norton je deze krachtige belofte: we helpen je je computers virusvrij te houden of bieden een niet-goed-geld-teruggarantie. 

* Aanvullende informatie over je Norton Security-abonnement:

  • wanneer je een van deze aanbiedingen koopt, neem je een abonnement dat na de eerste termijn automatisch wordt verlengd. Hierdoor ben je verzekerd van ononderbroken bescherming.
  • Als er sprake is van een introductieaanbod of aanbod dat gedurende een beperkte tijd geldig is, geldt dat aanbod voor de eerste termijn van je abonnement (de termijnduur is afhankelijk van je aankoop). Daarna wordt je abonnement elk jaar verlengd tegen de dan geldende prijs voor abonnementsverlenging.
  • De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren bericht.

** Om in aanmerking te komen voor de Virus Protection Promise moet je je Norton-abonnement rechtstreeks bij Symantec kopen, verlengen of upgraden, of een abonnement nemen op de automatische verlengingsservice van Norton. Als een servicevertegenwoordiger van Symantec een virus niet van je apparaat kan verwijderen, kun je een volledige terugbetaling krijgen van de werkelijke prijs die je voor je Norton-abonnement hebt betaald. In het geval van een Norton-bundel, kun je een terugbetaling krijgen van de totale prijs die voor de Norton-bundel is betaald (minus eventuele kortingen of ontvangen terugbetalingen en minus verzend- en afhandelingskosten en eventuele van toepassing zijnde belasting, behalve in staten en landen waar verzend- en afhandelingskosten en eventuele van toepassing zijnde belasting kunnen worden terugbetaald) en alleen voor de huidige betaalde abonnementsperiode voor dat abonnement of die abonnementsbundel. Het Norton-abonnement moet op je apparaat zijn geïnstalleerd en geactiveerd vóór het moment waarop het door een virus is geïnfecteerd. De terugbetaling geldt niet voor schade die het gevolg is van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor details.