Norton Secure VPN

Beveilig persoonlijke informatie, zoals wachtwoorden, bankrekeninggegevens en creditcardnummers wanneer je op je pc, Mac of mobiele apparaat gebruikmaakt van openbare wifi.

  • 1 apparaat
  • 5 apparaten
  • 10 apparaten
€ 49,99
€ 29,99
40% KORTING*

Getoonde prijs is introductieprijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

€ 69,99
€ 39,99
42% KORTING*

Getoonde prijs is introductieprijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

€ 89,99
€ 49,99
44% KORTING*

Getoonde prijs is introductieprijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

Koop het samen met Norton Security en bespaar nog meer

Profiteer van versleuteling van bankkwaliteit

Wifiversleuteling van bankkwaliteit houdt in dat je je Mac, pc of mobiele apparaat kunt gebruiken om veilig te internetten, zelfs op openbare wifihotspots en onbeveiligde netwerken.

Anoniem internetten

Maakt anoniem internetten mogelijk zodat je online privacy wordt beschermd tegen online adverteerders en andere bedrijven die je online proberen te volgen.

Toegang onderweg

Met Norton Secure VPN heb je zelfs onderweg toegang tot je favoriete websites, video's of apps.

Blokkering van advertentietracking

Hiermee kun je ongewenste trackingtechnologieën blokkeren om te voorkomen dat je door online adverteerders en andere bedrijven wordt gevolgd.

Koop Norton Security +
Norton Secure VPN

Profiteer van betere bescherming, thuis en onderweg

Terwijl Norton Security je apparaten en de informatie erop beschermt, versleutelt Norton Secure VPN de gegevens die je via openbare wifi stuurt en ontvangt.

Nu kun je in een koffiezaak, op het vliegveld of in een hotel je rekeningen betalen, je e-mail checken en je sociale netwerken gebruiken - wetende dat je meest gevoelige informatie verborgen is voor meekijkende ogen.

€ 109,98
€ 49,99
54% KORTING*
Getoonde prijs is de prijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*
 
Introductiebundelaanbieding voor eerste abonnementsjaar:
 
Norton Security Deluxe biedt 1 jaar bescherming voor 5 apparaten
Norton Secure VPN biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat

Geniet overal van de vrijheid die internet biedt.

Je kunt tegenwoordig gemakkelijk verbinding maken en in contact blijven via openbare wifiverbindingen, waardoor thuis niet zo ver weg lijkt wanneer je reist voor je plezier of je werk. Met Norton Secure VPN heb je zelfs overal toegang tot je favoriete apps en websites, net alsof je thuis bent.

Bescherm je privacy

Online vrijheid

Helpt je ongewenste trackingtechnologieën te blokkeren

Gebruik je openbare wifi? Help je gegevens te beschermen met Norton Secure VPN

Met ons ben je veilig.

Als onderdeel van je abonnement krijg je een geld-terug-garantie*. Je krijgt bij je abonnement op Norton Secure VPN ook gratis ondersteuning van wereldklasse.

Systeemvereisten

Beschikbaar voor Windows-pc's, Macs, iOS- en Android-apparaten:

Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN kan worden gebruikt op het opgegeven aantal apparaten, met onbeperkte toegang tijdens de abonnementstermijn.

Windows-besturingssystemen
Microsoft Windows 10 (alle versies)
Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)
Microsoft Windows 7 (alle versies) met Service Pack 1 (SP 1) of later
150 MB beschikbare schijfruimte
 
Mac-besturingssystemen
Mac OS X 10.10.x of later
150 MB beschikbare schijfruimte

Android-besturingssystemen
Androids met versie 4.4 of hoger

iOS-besturingssystemen
iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

  • Je abonnement gaat in wanneer je aankoop is voltooid (of wanneer je betaling is ontvangen). Download en installeer op elk apparaat of voltooi de registratie om je bescherming te starten.
  • Wanneer je een abonnement neemt, wordt het automatisch na de eerste termijn verlengd.
  • De prijs die vandaag wordt aangeboden, geldt voor de eerste termijn van je abonnement. Daarna betaal je maandelijks of jaarlijks de dan geldende verlengingsprijs, die je hier kunt bekijken. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail.
  • Je kunt je abonnement opzeggen op my.norton.com of door contact op te nemen met Norton Support. Raadpleeg het Norton-retourbeleid voor meer informatie.
  • Je Norton-abonnement omvat beschermingsupdates en -functies die toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden, en is afhankelijk van je goedkeuring van de Norton-licentieovereenkomst.

Symantec respecteert je privacy en legt zich volledig toe op de beveiliging van je persoonlijke gegevens. Kijk op www.symantec.com/privacy voor meer informatie.

Copyright © 2019 Symantec Corporation. Alle rechten voorbehouden. Symantec, het Symantec-logo, het keurmerkvinkje, Norton, Norton by Symantec, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Symantec Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.