Norton Security Standaard

Onze beste bescherming voor je pc, Mac of mobiele apparaat

De voordelen:

 • Helpt realtimebescherming te bieden tegen bestaande en nieuwe bedreigingen, waaronder ransomware en virussen.
 • Geavanceerde beveiliging helpt je bij het beschermen van je persoonlijke en financiële informatie wanneer je online gaat.
 • Levert uitgebreide bescherming.
 • Eersterangs consumentenbeveiliging voor je apparaten.1
 • 100% Virus Protection Promise: vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaat vrij te houden van virussen. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.2
 • 1 jaar
 • 2 jaar
€ 59,99
€ 29,99
50% KORTING

Getoonde prijs is de prijs voor het eerste jaarabonnement.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

1 pc, 1 Mac of 1 mobiel apparaat
€ 119,99
€ 89,99
25% KORTING

Getoonde prijs is voor de eerste twee jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

1 pc, 1 Mac of 1 mobiel apparaat
€ 79,98
€ 39,99
50% KORTING
Getoonde prijs is de prijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.* 
 
Norton Security Standaard biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat
Norton WiFi Privacy biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat


 

Koop Norton Security Standaard + Norton WiFi Privacy

Je apparaten en de informatie erop zijn beschermd met Norton Security, terwijl de gegevens die je via openbare wifi ontvangt en verstuurt, worden versleuteld en beveiligd door Norton WiFi Privacy.

Nu kun je in het café, op het vliegveld of in het hotel rekeningen betalen, e-mails checken en je sociale netwerk gebruiken - wetende dat je meest gevoelige informatie verborgen is voor meekijkende ogen.

We zien meer, analyseren meer en stoppen meer online bedreigingen dan ooit tevoren.Hoe lang duurt het voordat malware je splinternieuwe computer besmet? Als je gratis of andere inferieure beveiligingssoftware gebruikt, waarschijnlijk niet erg lang.

Cybercriminelen zijn geraffineerder dan ooit en gebruiken de nieuwste tools om toegang te krijgen tot je gegevens. Andere beveiligingsproducten hebben gewoon niet de middelen om nieuwe bedreigingen bij te houden.

Maar Norton-producten wel. Naarmate de bedreigingen erger worden, worden onze producten alleen maar beter. Onze beveiligingsexperts analyseren continu nieuwe bedreigingen en bedenken steeds manieren waarmee jij je apparaten daartegen kunt beschermen.

Meer Editors' Choice-awards van PC Magazine dan enig ander beveiligingsbedrijf

PC Magazine Editors' Choice Award is met toestemming overgenomen. © 2018 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden. In 2017 voor de 39e keer tot winnaar uitgeroepen.

We richten ons uitsluitend op beveiliging en  we zijn een van de best beoordeelde beveiligingsservices wereldwijd.Onze klanten profiteren optimaal van onze professionele focus, toewijding en expertise. In veel onafhankelijke vergelijkingsonderzoeken presteren Norton-producten voortdurend beter dan producten van de concurrentie. En alleen Norton-producten hebben de Editors’ Choice Award van PC Magazine 39 keer gewonnen. Dit is meer dan welk ander beveiligingsbedrijf dan ook.1

Wat betekent dit voor jou? Wanneer je Norton Security koopt, krijg je een van de beste beveiligingsproducten die nu verkrijgbaar zijn. Zo eenvoudig is het.

Een beschermingsbelofte van Norton waar je op kunt rekenen.We hebben er zo veel vertrouwen in dat we je kunnen beschermen, dat we een 100% belofte doen: vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaten vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug2.

Systeemvereisten

Norton Security beschermt pc's, Macs, Androids, iPads en iPhones. Sommige functies zijn niet op alle platforms beschikbaar.

Norton AntiVirus Basic beschermt één pc.


Windows-besturingssystemen

 • Microsoft Windows 10 (alle versies), behalve Windows 10 S. Edge-browser wordt niet ondersteund.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.
 • Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger.
 • Microsoft Windows Vista (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows Vista. ID Safe-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista.
 • Microsoft Windows XP (32-bits) Home/Professional met Service Pack 3 (SP 3) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows XP. ID Safe-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows XP.

Mac-besturingssystemen

 • Huidige en vorige twee versies van Mac OS.
 • Functies van Norton Family en Norton Family Premier worden niet ondersteund.

Android-besturingssystemen

 • Android 4.0.3 of hoger. Google Play-app moet geïnstalleerd zijn.
 • Voor de Android-app van Norton Family Premier is Android 4 of hoger vereist.

Automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.0 of hoger, met uitzondering van Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie 'Delen' van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen.


iOS-besturingssystemen

 • iOS 8 of hoger.
 • iOS omvat alleen de functies Back-up van contactpersonen en Op afstand vinden.
 • Voor de app voor ouderlijk toezicht van Norton Family Premier is iOS 9 of hoger vereist.

Norton Security Standaard omvat
onze Virus Protection Promise

Virussen en malware kunnen toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens zonder dat je het merkt. We zijn zo zeker dat we vanaf het moment dat je een abonnement neemt, een Norton-expert beschikbaar stellen om je apparaten vrij te houden van virussen. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.2

Norton Security Standaard

 • 1 jaar
 • 2 jaar
€ 59,99
€ 29,99

Getoonde prijs is de prijs voor het eerste jaarabonnement.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

€ 119,99
€ 89,99

Getoonde prijs is voor de eerste twee jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*