SkipToMainContent

Norton Security Standard

+Gratis Norton Secure VPN*

Krijg uitgebreide bescherming voor je pc, Mac® of mobiele apparaat EN versleutel de gegevens die je via openbare wifi verstuurt en ontvangt.

Jouw voordelen:

 • Helpt realtimebescherming te bieden tegen bestaande en nieuwe bedreigingen, waaronder ransomware en virussen.
 • Geavanceerde beveiliging helpt je bij het beschermen van je persoonlijke en financiële informatie wanneer je online gaat.
 • Winnaar van de AV-TEST Award voor de beste bescherming.1
 • 100% Virus Protection Promise: vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaat vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug.2
 • 1 jaar
 • 2 jaar
€ 74,99
€ 29,99
60% KORTING*

Getoonde prijs is introductieprijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

1 pc, 1 Mac of 1 mobiel apparaat
€ 149,99
€ 89,99
40% KORTING*

Getoonde prijs is voor de eerste twee jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

1 pc, 1 Mac of 1 mobiel apparaat
€ 94,98
€ 49,98
47% KORTING*
Getoonde prijs is de prijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

Introductiebundelaanbieding voor eerste abonnementsjaar:
Norton Security Standaard biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat
Norton Secure VPN biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat


 

Norton Security Standard
+ GRATIS Norton Secure VPN*

Profiteer van betere bescherming, thuis en onderweg

Terwijl Norton Security je apparaten en de informatie erop beschermt, versleutelt Norton Secure VPN de gegevens die je stuurt en ontvangt wanneer je openbare wifi gebruikt.

Nu kun je in het café, op het vliegveld of in het hotel je rekeningen betalen, je e-mail checken en je sociale netwerk gebruiken, in de wetenschap dat je meest gevoelige informatie verborgen is voor nieuwsgierige ogen.

We zien meer, analyseren meer en stoppen meer online bedreigingen dan ooit tevoren.Hoe lang duurt het voordat malware je splinternieuwe computer besmet? Als je gratis of andere inferieure beveiligingssoftware gebruikt, waarschijnlijk niet erg lang.

Cybercriminelen zijn geraffineerder dan ooit en gebruiken de nieuwste tools om toegang te krijgen tot je gegevens. Andere beveiligingsproducten hebben gewoon niet de middelen om nieuwe bedreigingen bij te houden.

Maar Norton-producten wel. Naarmate de bedreigingen erger worden, worden onze producten alleen maar beter. Onze beveiligingsexperts analyseren continu nieuwe bedreigingen en bedenken steeds manieren waarmee jij je apparaten daartegen kunt beschermen.

Meer Editors' Choice-awards van PC Magazine dan enig ander beveiligingsbedrijf

PC Magazine Editors' Choice Award is met toestemming overgenomen. © 2018 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden. In 2017 voor de 39e keer tot winnaar uitgeroepen.

We richten ons uitsluitend op beveiliging en  we zijn een van de best beoordeelde beveiligingsservices wereldwijd.Onze klanten profiteren optimaal van onze professionele focus, toewijding en expertise. In veel onafhankelijke vergelijkingsonderzoeken presteren Norton-producten voortdurend beter dan producten van de concurrentie. En alleen Norton-producten hebben de Editors’ Choice Award van PC Magazine 39 keer gewonnen. Dit is meer dan welk ander beveiligingsbedrijf dan ook.1

Wat betekent dit voor jou? Wanneer je Norton Security koopt, krijg je een van de beste beveiligingsproducten die nu verkrijgbaar zijn. Zo eenvoudig is het.

Een beschermingsbelofte van Norton waar je op kunt rekenen.We hebben er zo veel vertrouwen in dat we je kunnen beschermen, dat we een 100% belofte doen: vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaten vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug2.

SysteemvereistenNorton Security beschermt pc's, Macs, Androids, iPads en iPhones. Sommige functies zijn niet op alle platforms beschikbaar.

Norton AntiVirus Basic beschermt één pc.


Windows-besturingssystemen

 • Alle versies van Windows 10, behalve Windows 10 S. Windows 10 voor mobiel wordt niet ondersteund.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Bepaalde beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar bij het gebruik van browserapps op het startscherm van Windows 8.
 • Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger.
 • Microsoft Windows Vista (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows Vista. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista.
 • Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional met servicepack 3 (SP 3) of hoger. Nieuwe functies worden niet langer ondersteund op Windows XP. De Password Manager-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows XP.

Mac-besturingssystemen

 • Huidige en vorige twee versies van Mac OS.
 • Functies van Norton Family en Norton Family Premier worden niet ondersteund.

Android-besturingssystemen

 • Android 4.0.3 of hoger. Google Play-app moet geïnstalleerd zijn.
 • Voor de Android-app van Norton Family Premier is Android 4 of hoger vereist.

Automatisch scannen van apps op Google Play is mogelijk op Android 4.0 of hoger, met uitzondering van Samsung-apparaten. Samsung-apparaten met Android 4.2 of hoger worden wel ondersteund. Voor eerdere versies van Android moet de functie 'Delen' van Google Play worden gebruikt om apps op Google Play te scannen.


iOS-besturingssystemen

 • iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS


Beschikbaar voor Windows-pc's, Macs, iOS- en Android-apparaten:

Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN mag op het opgegeven aantal apparaten worden gebruikt, met onbeperkte toegang tijdens de abonnementstermijn.

Windows-besturingssystemen

 • Microsoft Windows 10 (alle versies)
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)
 • Microsoft Windows 7 (alle versies) met servicepack 1 (SP 1) of hoger
 • 150 MB beschikbare schijfruimte

Mac-besturingssystemen

 • Mac OS X 10.10.x of later
 • 150 MB beschikbare schijfruimte 

Android-besturingssystemen

 • Androids met versie 5.0 of hoger

iOS-besturingssystemen

 • iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Bundelaanbieding voor eerste abonnementsjaar: Norton Security Standaard biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat. Norton Secure VPN biedt 1 jaar bescherming voor 1 apparaat.

Wanneer je Norton Secure VPN aan je abonnement toevoegt, wordt Norton Secure VPN met het geselecteerde Norton-abonnement gebundeld. Ze worden elk jaar op hetzelfde moment verlengd en in rekening gebracht tegen de dan geldende jaarlijkse gebundelde verlengingsprijs die je hier kunt vinden. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail. Je kunt opzeggen op my.norton.com of door contact op te nemen met Norton Support. Als je Norton Secure VPN opzegt, blijft je geselecteerde Norton-abonnement geldig en wordt het tegen de geldige jaarlijkse verlengingsprijs verlengd. Als je het geselecteerde Norton-abonnement opzegt, wordt Norton Secure VPN automatisch geannuleerd. Raadpleeg het Norton-retourbeleid voor meer informatie.

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:

*Belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen:
 • Je abonnement gaat in wanneer je aankoop is voltooid (of wanneer je betaling is ontvangen). Download en installeer Norton op elk apparaat of voltooi de registratie om bescherming te activeren.
 • Wanneer je een abonnement neemt, wordt het automatisch na de eerste termijn verlengd.
 • De prijs die vandaag wordt aangeboden, geldt voor de eerste termijn van je abonnement. Daarna betaal je maandelijks of jaarlijks de dan geldende verlengingsprijs, die je hier kunt bekijken. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail.
 • Je kunt je abonnement opzeggen via my.norton.com of door contact op te nemen met Klantenservice en ondersteuning. Raadpleeg het retourbeleid voor meer informatie.
 • Je abonnement kan product-, service- en/of beschermingsupdates en -functies omvatten die kunnen worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd afhankelijk van je aanvaarding van de Licentie- en serviceovereenkomst.

NortonLifeLock respecteert je privacy en legt zich volledig toe op de beveiliging van je persoonlijke gegevens. Zie www.nortonlifelock.com/privacy voor meer informatie.

2 Virus Protection Promise: om in aanmerking te komen, moet je beschikken over een abonnement met automatische verlenging dat voldoet aan de voorwaarden. Als een Norton-expert het virus niet van je apparaat kan verwijderen, kun je een terugbetaling krijgen op basis van de prijs die je voor de huidige termijn van je in aanmerking komende abonnement hebt betaald. Als je een bundel hebt (een in aanmerking komend abonnement van Norton LifeLock gekocht in combinatie met een ander Norton LifeLock-product of een product van derden), wordt je terugbetaling beperkt tot de adviesprijs van de fabrikant voor de huidige termijn van je in aanmerking komende abonnement en zal deze terugbetaling de betaalde totaalprijs voor deze bundel niet overschrijden. Eventuele terugbetalingen zijn exclusief alle ontvangen kortingen of restituties en minus verzend- en administratiekosten en alle van toepassing zijnde belasting, behalve in bepaalde staten en landen waar verzend- en administratiekosten en belastingbedragen ook kunnen worden terugbetaald. De terugbetaling geldt niet voor schade die het gevolg is van virussen. Zie Norton.com/guarantee voor alle details.

De functies van Norton Family en Norton Family Premier worden niet ondersteund op Mac.

‡‡ Je apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.

Norton Security Standaard omvat
onze Virus Protection Promise

Virussen en malware kunnen toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens zonder dat je het merkt. We hebben er zo veel vertrouwen in dat vanaf het moment dat je een abonnement neemt, er een Norton-expert beschikbaar is om je apparaten vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug.2

Norton Security Standard

 • 1 jaar
 • 2 jaar
€ 74,99
€ 29,99

Getoonde prijs is introductieprijs voor het eerste jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*

€ 149,99
€ 89,99

Getoonde prijs is voor de eerste twee jaar.
Zie abonnementsgegevens hieronder.*