SkipToMainContent

Norton-loyaliteitsvoordelen

Norton Utilities Premium

Met deze tools laat jij je Windows™-pc weer als nieuw werken

Beschikbaar zonder extra kosten voor onze klanten met een actief beveiligingsabonnement met automatische verlenging

Stappen om dit voordeel te activeren:

 1. Meld je aan bij Mijn Norton
 2. Zoek de tegel Utilities Premium
 3. Klik op Downloaden
   

Optimaliseert automatisch de rekenkracht, het geheugen en de vaste schijf van je pc wanneer je veeleisende apps gebruikt, zodat je vlot kan gamen, editen of streamen

Ruimt je pc op en maakt hem sneller door veelvoorkomende, frustrerende problemen te verhelpen die je pc trager kunnen maken of laten vastlopen

Identificeert ongewenste opstartprogramma's die je pc vertragen en helpt je deze te verwijderen

Maakt ruimte vrij op je vaste schijf voor snellere toegang tot programma's

Helpt je persoonlijke documenten op een veilige manier voorgoed te verwijderen en voorkomt dat anderen er toegang toe krijgen

Helpt je je digitale privacy te beschermen door het mogelijk te maken in de browser gedownloade bestanden te wissen

Gebruiksvriendelijke interface waarmee je met één klik je pc kunt optimaliseren

Geautomatiseerd pc-onderhoud dat werkt wanneer je pc inactief is

Schermen zijn gesimuleerd en aan verandering onderhevig.

Houdt je pc in goede conditie

Dat een oudere pc langzamer wordt, is onvermijdelijk. De gemiddelde levensduur van een pc is drie tot vijf jaar. Maar een computer kan op elk moment onverwacht vastlopen. Norton Utilities Premium verhelpt bekende problemen die kunnen leiden tot een langzamere pc of erger nog, een computercrash, en zorgt dat je pc langer probleemloos blijft werken.

Schermen zijn gesimuleerd en aan verandering onderhevig.

Geautomatiseerd pc-onderhoud dat werkt wanneer je pc inactief is

Dankzij geavanceerde opschoning en reparatie kun je rommel verwijderen en problemen oplossen. Telkens wanneer je pc inactief is, gaat het product aan de slag, zodat je pc weer tip top in orde is wanneer je terugkomt.

Systeemvereisten

Microsoft Windows® 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of hoger, 8/8.1 en 101,2
 • CPU: 1 GHz
 • Geheugen: 1 GB voor 32-bits, 2 GB voor 64-bits
Bijkomende hardwarevereisten
 • 100 MB beschikbare schijfruimte
 • SVGA-video (1024 x 768)
 • Cd-rom- of dvd-station (indien installatie niet via elektronische download plaatsvindt)
 • Internetverbinding (voor het activeren van het product en het ontvangen van productupdates)3

1 Moet voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Windows 7, Windows 8/8.1 en Windows 10. Windows 10S wordt niet ondersteund.
2 Norton Utilities Premium-functies werken niet in de startschermmodus van Windows 8.
3 De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor een account bij een internetprovider en alle kosten voor internettoegang en telefoongebruik.

In aanmerking komende abonnementen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de abonnementen Norton 360 en Norton 360 met LifeLock, Norton AntiVirus Plus, Norton Security, Norton Core Security Plus, Norton Internet Security, Norton AntiVirus (origineel), Norton 360 (origineel) en Norton 360 Multi-Device (origineel).  Dit voordeel eindigt zodra je geen actief abonnement met automatische verlenging meer hebt.

Het merk Norton is onderdeel van NortonLifeLock Inc. 

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het LockMan-logo zijn handelsmerken van gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google, LCC. Mac, iPhone, iPad, Apple en het Apple-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Microsoft en het Windows-logo zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. De Android Robot wordt gereproduceerd of aangepast op basis van werk gemaakt en gedeeld door Google, en wordt gebruikt volgens de voorwaarden die zijn beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.